Onze siliconen slangetjes* zijn uitstekend geschikt voor bubbelen, de Lax Vox methode. Met behulp van dit slangetje zijn diverse oefeningen te doen ter ontspanning en herstel van de stem. Zowel de stemplooien als het 'omliggende' gebied kan zich ontspannen door middel van bubbelen. Uit recent onderzoek is gebleken dat de stem zich vele malen sneller herstelt bij mensen die bubbelen als warming up en met name als cooling down.

De siliconen slangetjes van Stemgezondheid.nl zijn vervaardigd van hoogwaardig siliconen. De slangen zijn zeer soepel. Wij raden onze klanten aan de slangetjes, in combinatie met een (water)flesje, te gebruiken. Na gebruik kan het slangetje eenvoudig in een (0.5l) flesje, waarna de dop erop gedraaid kan worden. Door het hoogwaardige materiaal en de zeer goede verouderingsbestendigheid, zal het slangetje bij het openen van het flesje zijn oorspronkelijke vorm aannemen.

Om zowel hygiënische als gezondheidsredenen, raden wij gebruikers van de slangetjes aan deze voor eerste gebruik en zo nu en dan goed te wassen en/of te steriliseren. De slangetjes zijn prima te steriliseren en stoom bestendig tot +135 °C.
 

Specificaties van de siliconen slangetjes

- lengte: ± 32 cm
- diameter binnenkant: 9 mm
- diameter buitenkant: 12 mm
- UV- en ozonbestendig
- Vochtbestendig en waterafstotend
- Goed verouderingsbestendig
 

* Aangezien de slangetjes gemaakt zijn van siliconen, zijn deze niet geschikt voor gebruikers met een siliconen allergie.

Wij streven ernaar uw bestelling (mits vóór 10u besteld) dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt helaas niet altijd. Ondanks dat 89% van de bestellingen dezelfde dag worden verzonden, is het verstandig rekening te houden met een langere levertijd.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

5x siliconen slangetje

  • Model: 005
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 12,60